Beslenmenin Önemi

Beslenme yaşamın en temel gereksinimlerinden. Yeterli ve dengeli beslenme insan yaşamı boyunca fizyolojik gereksinimlerin yanında psikolojik ve sosyolojik gereksinimlerin giderilmesi için de önemli. Çocukluk dönemi, yetişkinlik için temel oluşturan pek çok alışkanlığın geliştiği dönemdir. Bu dönemde yeterli ve dengeli beslenme sağlanmalıyken, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılması da önemlidir.

Sağlıklı beslenmeyi erken yaşta öğrenebilmeleri adına çocuklarımızın beslenmelerini en iyi biçimde sağlayan Mega Akademi beslenme menülerini günlük ve haftalık olarak çeşitlendirmektedir. Detaylı bilgi için lütfen kurumumuz ile iletişime geçiniz.

Buca Kurs Merkezi

 

Her yaş grubuna özel kurslar ile eğitim veriyoruz. Buca kurs merkezi ile siz de zamanı programlayabilir, çocuğunuz için en iyisini seçebilirsiniz.

Kurs Merkezi aracılığı ile farklı pek çok alanda eğitim veriliyor. Satranç gibi zeka oyunları eğitimi, kitap okuma – güzel konuşma eğitimi, görseller sanatlar ve İngilizce eğitimi, yaratıcı drama gibi eğitimler için Buca Kurs merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Farklı eğitim programları ile kurs hizmetinden faydalanabilirsiniz…

Buca Kurs Merkezi Kurs Niteliği

Hangi alanda kurslar verilir? Hangi programlar çocuklar için en uygundur? Evet, merak ettiğiniz her sorunun yanıtı veriliyor. Çocuğunuzun gelişimi, yaş grubu ve buna benzer özelliklerine göre en iyi şekilde kursların şekillenmesi sağlanıyor. En iyi şekilde eğitim vermek adına gereken nitelikler belirlenerek, ona göre hareket ediliyor. Bizimle iletişime geçerek hem eğitim programları hakkında bilgi alabilir hem de istediğiniz bir alanda çocuğunuzun kendisini geliştirmesini sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun yetenekli olduğu, ilgisinin olduğu bir alanda aldığı eğitim sayesinde kişisel gelişimine en iyi şekilde katkı bulunması mümkün olur.

Uzman Eğitmenler;

Sunulacak olan eğitim için en iyi şekilde çocuklar ile iletişime geçen, uzman olan eğitimler ile çalışıyoruz.  Çocuğunuzun birebir ilgi göreceği, sorunsuz bir hizmet alacağını bilerek emanet edebilirsiniz. Sevgi ile büyüyen çocukların en özel zamanlarında, programlanan gelişim zamanlarında profesyonel şekilde yanlarında oluyoruz. Her alanda kendilerini geliştirmesi için düzenlenen Buca kurs merkezi programları, onların kendisini geliştirmesi için en güzel adım olacak. Değerlendirip, detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

Yaş Grubuna Göre Eğitimler;

Programların organize edilmesi, her çocuğun kendi gelişimine katkısı olacağı eğitim programlarının içinde bulunması açısından yaş grupları ile hareket ediliyor. Bu sayede çocuğunuzun çok daha iyi bir eğitim alması, arkadaş grubu ile de sosyalleşmesi açısından gereken koşulların oluşturulması sağlanıyor. Eğitim programları ile en iyi şekilde çocuğunuz ile geliştirilen iletişi sayesinde, gelişimine destek olunuyor.

Özel Programlar;

Eğitim seçeneklerinin oluşturulması için özel programlar yapılıyor. Programlar genel olarak zaman dilimlerine göre, eğitim çeşitlerine göre ve çocuk yaş grubuna göre ayarlanıyor. Tüm bunların göz önünde bulundurulması ile seçim yapılabilir, eğitim alınması sağlanabilir.

Yukarıda verilen detaylı bilgilerin ardından öğrenmek istedikleriniz ve diğer merak ettikleriniz için iletişime geçebilirsiniz. Ekip üyelerimiz Buca kurs merkezleri hakkında detaylı bilgi vererek, sunulan eğitim programları hakkında bilgilenmenizi sağlayacaktır.

Buca Kurs Merkezi Eğitim Programları

Peki, hangi eğitim programları en iyisi? Eğitim programları kapsamında sunulanlar neler? Detaylı şekilde bilgilendirmelerin olduğu eğitim programları sayesinde, gelişim ve farklı ilgi alanlarının ortaya çıkması konusunda bilgi alabilirsiniz. Sunulan programlar sayesinde çocuk gelişiminin olması, her yaş grubu için en iyi şekilde eğitimin verilmesi sağlanacaktır.

  • İngilizce Kursu: Sunulan eğitim seçenekleri, kurs çeşitleri arasında İngilizce eğitimi var. Her yaştan öğrenciye İngilizce eğitimi veriliyor. Seviye grupları oluşturulup, konuşma – yazma – dinleme konusunda kendilerini geliştirmeleri adına eğitim sunuluyor. Buca İngilizce kursu adı altında sunulan eğitim, direkt olarak çocuğunuzun seviyesine göre bilgilendirme yapılarak sunulacaktır. Değerlendirin ve direkt olarak eğitim ile bu alanda gelişmesini sağlayın. Kendini ifade etmesi, kültürler hakkında bilgi sahibi olması açısından son derece önemlidir.
  • Satranç: Zeka oyunları eğitimi kapsamında satranç eğitimi de veriliyor. Çocukların gelişimi için önemli bir oyun olduğundan, hayatlarını programlamaları ve diğer pek çok seçenek için en iyi şekilde eğitim alması sağlanıyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak uygun olan programlar içinden belirlenen seçenekler üzerinden eğitim alabilirsiniz. Yaş grubu ve diğer özelliklere göre bir eğitim programının oluşturulması sağlanacaktır.
  • Yaratıcı Drama: Belki de çocuğunuzun en önemli yeteneğini siz keşfedeceksiniz. Bunun için yaratıcı drama kursu önemlidir. Kurs sırasında kendini ifade etmesi, sesini kullanmayı öğrenmesi, topluluk içinde yer alması gibi kendisini geliştirebileceği pek çok seçenek olacaktır. Tüm bunlar için Buca yaratıcı drama kursu için iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu alanda ekip üyelerimiz gerekli bilgilendirmeyi yaparak, çocuğunuzun bu alanda kendisini ifade etmesini sağlayacaktır.
  • Kitap Okuma – Güzel Konuşma – Yazma: Aslında en önemli eğitimlerden biri de küçük yaşta güzel konuşma diksiyon alışkanlığı edinmiş olmasıdır. Bunun sağlanması için eğitim programları oluşturulup, bu alanda uzman olan kişiler tarafından birebir ilginin gösterilmesi sağlanacaktır. Değerlendirin ve direkt olarak kitap okuma, güzel konuşma ve yazma için eğitim verilmesini sağlayın. Küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanacak olması son derece önemli olacaktır. Bunun için yaş grubunun da önemli olduğunu söyleyebiliriz.
  • Zeka Oyunları: Sadece satranç değil, çocuklar için uygun olan ve kendisini geliştirebileceği çok sayıda zeka oyunu ile ilgili eğitim verilir. Alanında uzman olan eğitmenler, zeka oyunlarını öğrenmeleri en iyi şekilde oynamaları için dersler yapar. Bu derslerin beraberinde grupla hareket etme, ekip ruhu gibi pek çok gelişmesini istediğiniz yönünün de gelişmesi sağlanmış olacaktır. Zeka oyunlarını inceleyerek, detaylı bilgi alarak eğitim talep edebilirsiniz.

Yukarıda verilen eğitim seçenekleri için Buca eğitim merkezi ile iletişime geçmelisiniz. Ekip üyelerimiz en kısa süre içinde bilgi verecek olduğundan, anında eğitim programlarının oluşturulması, yaş grubuna göre hareket edilmesi ya da ayrıca varsa diğer taleplerinizin de karşılanması açısından gereken yapılacaktır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak hareket edebilirsiniz. Sizin için sunulan farklı fırsatlar da olabilir.

Buca Kurs Merkezi Yaza Özel Programlar

Yaz aylarında en çok zamanın olduğunu biliyoruz. Verimli geçirilmesi son derece önemli olan yaz dönemi için özel programlar oluşturulur. Almak istenen eğitimler, çocuklar için önemli olduğu düşünülen pek çok kurs çeşidi için gereken yapılır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak en iyi şekilde seçiminizin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Birebir İlgi;

Çocukların gelişiminin takip edilmesi, onlara uygun programların oluşturulması açısından birebir ilginin olması son derece önemlidir. Buna dikkat ediyor olduğumuzdan, gelişmelere de anında tanıklık ediyoruz. Sizi de haberdar ediyoruz. Dilerseniz iletişime geçerek bilgi alabilir, eğitimlerin ne yönde gelişime faydası olacağı konusunda bilgi alabilirsiniz. Sunulan eğitim seçenekleri sayesinde direkt olarak çocuğunuzun keşfetmediğiniz bir özelliğini keşfedebilir onu yakından tanıma imkanı bulabilirsiniz.

Kendisini geliştirmesine fırsat tanıyın. Farkı alanlara yönelmesine izin verin ve bunun için alanlar yaratın. Tam olarak bunun için Buca Kurs merkezi kursları oluşturuluyor. En iyi eğitmenler ile en iyi şekilde vakit geçireceği zaman dilimleri yaratılıyor.

Buca Etüt Merkezi

Artık çocuklarınız için verimli zaman çok önemli. Gelişimlerine destek olmak adına Buca etüt merkezi ile zaman programlaması yapabilirsiniz.

Onların gelişimi için her zaman en iyisi…

Buca Etüt Merkezi Eğitimleri Neler?

Günlük hayatın içinde bazen çocuklarınızın gelişimine büyük oranda destek olacak şeyleri kaçırabilirsiniz. Bunun için profesyonel destek almak, onun okul dışında ki zamanının programlanmasını sağlamak önemlidir. Buca etüt merkezi programlı şekilde hareket etmenin yanında alanında uzman olan eğitimlerle en iyi şekilde eğitim vermektedir. Çocuklarınızın gelişimine büyük oranda destek olacak her türlü etkinlik sayesinde, verimli zaman geçirmenin önemini de kavratmış olacağız. Her zaman onlar için en iyisi düşünülüp uygulanmaktadır.

Farklı Dönemler için eğitim programları;

Çocuklarınızın gelişimi için belirlenmiş olan programlar var. Yaş grubuna göre, alınacak olan eğitime göre, çocuğunuzun gelişim seviyesine göre belirlenen gruplar olacak. Ardından farklı dönemlerde belirlenen eğitim programları sayesinde, çocuk gelişiminin en iyi şekilde olması sağlanacak. Eğitim programlarının yaza özel ya da dönem içinde özel şekilde oluşturulması mümkün olacaktır. İletişime geçerek programlar hakkında bilgi alabilir, çocuğunuz için uygun olan bir program üzerinden eğitim almasını sağlayabilirsiniz.

Yaza Özel Programlar;

Yaz tatili için düzenlenen özel programların olması önemlidir. Buna dikkat ediliyor olduğundan yaz için etüt merkezinde çocuklar için sunulabilecek çok sayıda program oluşturulur. Yoğun programların oluşturulması, zaman dilimi konusunda seçeneklerin oluşturulması önemlidir. Buna dikkat ederek oluşturduğumuz programlarımız sayesinde, dilediğiniz zaman programa dahil ettiğiniz çocuklarınız için eğitim talep edebilirsiniz.

Zeka Oyunları

Hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir ortam sunulur. Oyunlar ile yapılacak olan etkinlikler çocukların kendisini geliştirmesi için önemlidir. Gelişimin sağlanması, aynı zamanda kendi yaşıtları ile bir araya gelmesi için gruplar ile çalışmalar yapılıyor. Zamanın en iyi şekilde değerlendirilmesi açısından birebir ilginin oluşturulmasına eğitmenler tarafından özen gösteriliyor. Bireysel hareket etmenin yanı sıra, grup ile başarıya ulaşma ve kolektif bilincin de oluşması sağlanacaktır. Bunun için zeka oyunları ve diğer etkinlikler ile mümkün olduğunca verimli zaman geçirmenin yanı sıra, eğlenceli zaman geçirme fırsatı da elde edilmiş olacaktır. Bir arada hareket etme gücünü küçük yaşta öğrenmiş olması sağlanacaktır.

Çocukların yaşına uygun zeka oyunları;

Oluşturulan programlarda yaş gruplarına göre hareket edilir. Mümkün olduğunda yaş grubunun belirlenmesi ve taleplerin alınması ile zeka oyunları eğitimi verilmektedir. Zeka oyunları arasında çocukların gelişimini en hızlı şekilde sağlayacak olan satrançtır. Satranç eğitimi verilir ve bunun dışında talep edilen briç ve buna benzer oyunların da yaş grubuna göre öğretilmesi sağlanacaktır.

İngilizce Eğitimi Buca

Etüt merkezinde en önemli eğitim ise küçük yaşta çok daha verimli hale gelen İngilizce eğitimidir. Bunun için öğrencilerin konuşmasına yönelik çalışmalar yapılmaktadır. İngilizce öğrenmek için küçük yaş büyük bir fırsat olduğundan, etüt merkezimiz aracılığı ile bu eğitimin en iyi şekilde çocuğunuza ulaştırılması sağlanacaktır.

Etüt merkezimizde İngilizce eğitiminin gelişime faydası;

  • Çocuğun özgüven kazanması
  • Farklı kültürler hakkında bilgi edinmesi
  • Doğru kaynaklardan bilgi alması
  • Farklı kişiler ile iletişime geçme imkanı bulması
  • İfade gücünün şekillenmesi
  • Ve çok daha fazlası…

Sunduğumuz etüt merkezi eğitimleri ile çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun, gelişimine destek olarak programlar oluşturulmaktadır. Onun gelişimi yakından takip edilerek, bir sonra ki adımların ona göre programlanmasına özen gösterilmektedir. İngilizce eğitimi Buca ile siz de etüt merkezinde çocuğunuzun yaş grubuna göre en iyi eğitimi almasını sağlayabilirsiniz. Bu durumda kısa süre içinde eğitimler planlanacak ve oluşturulan eğitim programları ile çocuğunuzun İngilizce eğitimi alması sağlanacak.

Kitap Okuma – Güzel Konuşma – Yazma

Kitap okuma alışkanlığı küçük yaşta kazandırılır. Bunun için çocuğunuzun belli bir zaman dilimi içinde kitap okumayı örnek alacağı bir ortamda bulunması önemlidir. Yaşıtları ile birlikte kitap okuma alışkanlığını edinebileceği şekilde gruplar oluşturulacaktır. Belli etkinliklerin arasında bu etkinliğin de olması ile kitap okuyarak, hem bilgi edinmesi hem de bu alışkanlığı kazanması sağlanacaktır.

Çocuğunuzun kendisini nasıl ifade ettiği önemlidir. Buca etüt merkezleri aracılığı ile güzel konuşma eğitimi alması da sağlanacaktır. Kendisini en iyi şekilde ifade etme gücüne sahip olması gerekiyor. Bunun için en etkili şeklide, alanında uzman olan kişiler tarafından eğitim veriliyor.

Başarılı olmasını istediğiniz yazma becerisinin gelişmesi konusunda da gereken öze gösterilir. Eğitim programının oluşturulması, eğitim programına göre çocuklarınızın eksiklerinin de tamamlanması sağlanacaktır. Öncesinde bilgi verebilir ya da çocuğunuzun almasını istediğiniz eğitim ile alakalı detayları öğrenebilirsiniz. En iyi şekilde eğitim programlarının oluşturulması ve en verimli şekilde geçmesi sağlanacaktır.

Yaratıcı Drama Eğitimi

Eğlenerek öğrenmek bu olsa gerek. Çocuklarınızın keyifli zaman geçirmenin yanı sıra, özgüven kazanması, topluluk içinde konuşması, reflekslerinin gelişmesi, düşünme kabiliyetinin artması gibi pek çok seçenek için eğitim alınabilir. Yaratıcılığının artmasını da sağlamak açısından eğitim verilmesi sağlanacaktır. Bunun için çocuğunuza özel yaratıcı drama eğitimi sunulur. Gruplar halinde, mümkün olan en verimli şekilde eğitimin gerçekleşmesi sağlanır. Eğlenerek öğrenmenin de tadına vararak, grup halinde hareket etmeyi de öğrenmiş olacaktır.

Yaratıcı Drama Eğitimi Faydaları;

  • Çocuğunuzun kendini geliştirmesi
  • Hitabet gücünün ortaya çıkması
  • Sesini iyi kullanmayı öğrenmesi
  • Özgüven sahibi olması
  • Yeteneklerini ortaya çıkarması

Ve çok daha fazlası için elbette eğitim alması son derece avantajlı olur. Bunu değerlendirmeniz halinde, memnun kalacağınız bir eğitim süreci çocuğunuz için tamamlanır. En iyi şekilde eğitim verilmesi, sonuçların oluşturulması da sağlanır. Çocuğunuzun gelişimi takip edilerek kurs merkezi Buca adı altında sunulan eğitimlerde en iyi şekilde zaman geçirilmesi sağlanmış olacaktır. Drama ile çocuklarınız keyifli zaman geçirecek.

Görsel Sanatlar

Çocukların hobi edinmesi açısından önemli bir programdır. Resimle, çizimle boyayla tanışması açısından görseller sanatlar son derece önemlidir. Eğitmenler tarafından hem bilgi verilmesi hem de çocuğunuzun sanat ile tanışması son derece bilinçli şekilde olur. Bunu bilerek hareket etmeniz durumunda, görsel sanat çalışmalarında çocuğunuzu da görebilirsiniz. Kendisini geliştirmesi, yaratıcılığının artması gibi pek çok alanda en iyi şekilde eğitim alacaksınız. Kendini ifade etmesi kabiliyetine de küçük yaşta destek olmak sağlanacaktır. Eğitmenler gelişmeleri bireysel olarak takip ederek, sizi görsel sanatlar eğitimi konusunda ve diğer eğitimler konusunda bilgilendireceksiniz.

Etüt merkezi aracılığı ile oluşturulan programlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel programlar ve eğitimler detaylı açıklanacaktır.